
Kreemine seapada tambitud kartulite ja salatiga
Seavälisfileest valmistatakse klassikaline sinepine ja kreemine kaste. Kastet serveeritakse tambitud kartulite ja kurgiga salatiga
- Kartulid:
- 1 pakkkartuleid
- 0.5 tlsoola
- 3 splvõid
- Hautis:
- 1 tksibulat
- 2 tkküüslauguküünt
- 1 tkporgandit
- 2 pakkrakvere seaguljašš 380g
- 1 splõli
- 2 splvõid
- 1.5 tlsoola
- 0.5 tlmusta pipart
- 1 pakkkuivatatud tüümiani
- 2 splsojakaste
- 0.5 splvalge veiniäädikat
- 1 pakkdijon sinepit
- 1 pakkkohvikoor + 1 dl vett
- Salat:
- 1 pakklehtsalatit
- 1 tkkurki
- 1 splõli
- 0.5 splvalge veiniäädikat
- maitse järgi musta pipart
Kreemine seapada tambitud kartulite ja salatiga – klassikaline hõrgutis igaks puhuks
Kreemine seapada tambitud kartulite ja salatiga toob klassikalise ja rikkaliku roa teie lauale. See roog ühendab õrna sealiha kreemise kastmega, mida täiustavad traditsioonilised tambitud kartulid ja värske kurgisalat. See maitsev eine sobib ideaalselt nii kiireteks argipäevadeks kui ka pidulikumateks hetkedeks sõpradega.
Miks valida Kreemine seapada?
Kreemise seapaja unikaalsus peitub selle rikkalikes maitsetes ja mitmekesistes koostisosades. Sealiha muutub kreemise kastme abiga õrnaks, millele lisab täiendust Dijoni sinepi peen maitse ja valge veini äädika kerge hapukus. See roog on mitte ainult maitsev, vaid ka toitev, ühendades endas valgurikkad lihad ja vitamiinirikka köögivilja. See on tõeline hõrgutis, mis rõõmustab nii pereliikmeid kui ka külalisi.
Praktilised valmistusnipid ja variatsioonid
Kreemise seapaja vaevatuks valmistamiseks võite köögiviljad eelnevalt koorida ja tükeldada, mis säästab kokkamise ajal aega. Kui soovite oma roale rohkem rohelist lisada, võite osa kartulitest asendada maguskartuliga või lisada salatisse avokaadot. Sealiha saab soovi korral asendada näiteks tofuga, kui soovite taimetoidu versiooni.
Täiuslikud lisandid ja serveerimissoovitused
Kreemine seapada on parim serveerituna kohe pärast valmistamist, kui selle maitsed on rikkalikud. Serveeri seda peresõbralikus stiilis suurel serveerimisalusel, kui sööjaid on rohkem. Selle roa suurepärane lisand on värske roheline salat, mis lisab roale kergust ja värskust.
Mitmekülgne hõrgutis argipäevaks ja pidupäevaks
Kreemine seapada tambitud kartulite ja salatiga on ideaalne roog, mis ühendab lihtsuse ja maitsvuse. Sobib suurepäraselt nii argipäevaseks söögiks kui ka erilisteks puhkudeks ning selle mitmekesised maitsed ja koostisosad teevad sellest kogu pere lemmiku. Proovige seda imelist ja rikkalikku rooga juba täna!
Kreemine seapada tambitud kartulite ja salatiga -retsept on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.
Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.