Skip to contentYummy

Ahjus küpsetatud hakkliha-kebabid kartulite ja dipkastmega

Eelnevalt maitsestatud hakklihasegust saab valmistada maitsvaid koftasid, mida serveeritakse röstitud kartulite ja värskendava mündikastmega. Kõrvale pakutakse ka salatit.

Clock Icon35 min
Sisaldab sealiha

Kartulid:
1 pakkkartuleid
1 tlsoola
0.5 tlmusta pipart
2 pakkkuivatatud tüümiani
2 splõli
Kebabid:
1 splõli
1 pakkkotletisegu
1 pakkvürtsköömneid
1 pakkpaprikapulbrit
Dipikaste:
1 pakkhapukoort
maitse järgi soola
maitse järgi musta pipart
1 pakkkuivatatud ürdisegu
1 tklaimi mahl
Salat:
1 pakklehtsalatit
1 tkkurki
1 splõli
maitse järgi musta pipart

Maitsev ja mitmekesine ahjus küpsetatud hakkliha-kebabid

Ahjus küpsetatud hakkliha-kebabid kartulite ja dipkastmega on maitsev roog, mis kombineerib ülemaitsestatud lihased kroonikujulised kebabid röstitud kartulitega ja värske salati kõrval. See roog on suurepärane kiireks argipäeva õhtusöögiks või lihtsaks viisiks, kuidas pealtnäha tavaline õhtusöök maitsvaks elamuseks muuta.

Miks eelistada ahjus küpsetatud hakkliha-kebabe?

Hakkliha-kebabi eriliseks teeb selle meeldiva maitse ja teksuur, mida annavad köömne ja paprikapulber. Lisaks pakuvad röstitud kartulid ja hapukoorepõhine mündikaste toidule lisarikkust ja tasakaalu. Rikkalik, valgurohke roog koosneb kiudainetest ja C-vitamiinist tänu lisatud salatile ja kurgile.

Ahjus küpsetatud hakkliha-kebabid: praktilised näpunäited valmistamiseks

Kartulite ja kebabide ühiseks ahjus küpsetamine säästab aega ja tagab hea maitsekoosluse. Soovi korral võib kartulitele lisada ka muid maitseaineid nagu küüslaugupulber või rosmariin. Neile, kes eelistavad kergemat versiooni, saab kartulid asendada bataadiga ning happelise kastme jaoks hapukoore asemel kasutada jogurtit.

Täiuslikud lisandid ja serveerimissoovitused ahjus küpsetatud hakkliha-kebabide jaoks

Hakkliha-kebabe serveeritakse kõige paremini koos kartulite ning hapukoorest dipikastmega, mis mõjub jahutavalt ja tasakaalustab lihamaitseid. Serveerimiseks võib kasutada uhket alumiiniumist või keraamilist vaagnat, et lõpptulemus oleks ka visuaalselt nauditav.

Maitsev ja tervislik valik igaks päevaks

See roog on ideaalne kõigile, kes otsivad tasakaalu maitseva tähelepanuväärsuse ja tervislikkuse vahel. Ahjus küpsetatud hakkliha-kebabi toiteväärtus ja lühike valmistamisaeg teevad sellest ideaalse valiku nii argiõhtuks kui ka erilisemateks sündmusteks. Proovi seda lihtsat rooga juba täna!

Retsepti "Ahjus küpsetatud hakkliha-kebabid kartulite ja dipkastmega" töötasid välja Yummy professionaalsed kokad ja seda on testitud Yummy testköögis.

Nami tarnib retsepte, mille on loonud professionaalsed kokad ja käsitsi valitud koostisosad otse teie ukse taha. Nami abil muutub teie igapäevane toiduvalmistamine lihtsamaks ja maitsvamaks.