
Tandoorimaitseline ahjukartulisalat kana, spinati ja kirsstomatitega
Ahjus kuldseks röstitud aromaatse India tandooripastaga maitsestatud kartulid, vürtsikas kana ning värske spinati-tomatisalat loovad maitseküllase koosluse. Vürtsikust tasakaalustavad sametine hapukoor ning värske laim.
- Kartulid:
- 1 pakkkartuleid
- 2 splõli
- 1 pakktandooripastat
- 1 tlsoola
- Köögiviljad:
- 1 pakkbeebispinatit
- 1 pakkkirsstomateid
- 0.5 tklaimi mahl
- 1 splõli
- 1 tlsoola
- maitse järgi musta pipart
- Kana:
- 1 tksibulat
- 2 tkküüslauguküünt
- 2 splõli
- 1 pakkkanafileed
- 1 tlsoola
- maitse järgi musta pipart
- 1 pakkvürtsköömneid
- 1 pakksuitsutatud paprikapulbrit
- Lisaks:
- 1 pakkhapukoort
- 0.5 tklaim mahl
Tandoorimaitselised kartulid kana ja köögiviljadega – India maitsed sinu köögis
Tandoorimaitselised kartulid koos kana ja köögiviljadega toovad sinu kööki eheda India kulinaarse elamuse. Roog koosneb tandooripastaga vürtsitatud kartulitest, mahlakast kanast ning marineeritud spinatist ja kirsstomatitest. Maitse tasakaalustamiseks lisatakse värsket laimi ja kreemjat hapukoort, mis teeb sellest sobiva valiku nii argiõhtuteks kui ka pidulikemateks sündmusteks.
Miks valida tandoorimaitselised kartulid kana ja köögiviljadega?
See roog paistab silma rikkalike India vürtsidega, mis annavad toidule soojust ja sügavust. Tandooripasta vürtsikus on ideaalselt tasakaalustatud hapukoore kreemisuse ja laimi värskusega. Lisaks sellele, et roog on gluteenivaba, sisaldab see palju valku ja tervislikke rasvu, mis muudab selle toitvaks ja tasakaalustatuks valikuks. Beebispinat ja kirsstomatid lisavad roale värskust ja värvikust, täiendades seda ideaalselt.
Lihtne valmistamine ja kohandamisnõuanded
Kergemaks valmistamiseks võid köögiviljad juba eelnevalt ette valmistada. Nii on toidu valmistamine kiire ka tegusatel päevadel. Retsepti saad lihtsasti oma maitse järgi kohandada; näiteks vaheta kana tofu vastu, kui soovid taimset versiooni, või lisa tšillit, kui soovid rohkem teravust. Marineeritud spinatile ja kirsstomatitele võid katsetada erinevate ürtidega, et avastada uusi maitsenüansse.
Serveerimissoovitused
See värviküllane ja vürtsikas roog on parim värskelt serveerituna. Proovi serveerida seda suurelt vaagnalt, kust igaüks saab endale ise tõsta. Kõrvale sobib hästi krõbe roheline salat või värske kurgiviilud, mis lisavad kergust ja tekstuuri. Joogiks sobib hästi puuviljane smuuti, mis täiendab rooga täiuslikult.
Maitsev ja mitmekülgne valik igaks sündmuseks
Tandoorimaitselised kartulid kana ja köögiviljadega on lihtne ja mitmekülgne roog, mis sobib paljudeks erinevateks sündmusteks. Olgu tegu argipäeva õhtusöögi või piduliku tähistamisega, see maitseküllane elamus rõõmustab kindlasti. Proovi seda retsepti ja armu selle lihtsusse ja maitsetesse!
Retsept "Tandoorimaitselised kartulid kana ja köögiviljadega" on välja töötatud Yummy professionaalsete kokkade poolt ning testitud Yummy katseköögis.
Yummy toob professionaalsete kokkade poolt loodud retseptid koos hoolikalt valitud koostisosadega otse sinu koju. Yumiga muutub igapäevane kokkamine lihtsamaks ja maitsvamaks.