
Ahjus röstitud gochujang-kana, seesamikartulid ja majonees
Gochujang-tahen on Korea maitsepasta, mida selles retseptis kasutatakse kana maitsestamiseks. Kartulid ja brokoli röstitakse koos kanaga ahjus ning roog viimistletakse värske rohelist sibulat lisades.
- Kana:
- 1 pakkbroilerikintsuliha
- 0.75 pakkGochujang-pasta
- 2 splsojakastet
- 1 splõli
- 1 splsuhkrut
- Kartulid:
- 1 pakkkartuleid
- 1 tlsoola
- 0.5 tlmusta pipart
- 2 splõli
- 1 kottseesamiseemned
- Brokoli:
- 1 tkbrokolit
- maitse järgi soola
- maitse järgi musta pipart
- 0.5 splõli
- Majonees:
- 1 pakkmajoneesi
- 0.25 pakkGochujang-pasta
- Lisaks:
- 3 tkroheline sibulat
Tõsta oma toidukordadele vürtsi - Ahjus röstitud gochujang-kana
Ahjus röstitud gochujang-kana ehk Korea maitsepasta abil maitsestatud kanaroog on suurepärane näide flirtidest maitsete ja tekstuuridega. Gochujang on tuntud oma vürtsikate, magusate ja vürtsikate nootide poolest, mis tõstavad tavalise kanaliha uutesse kõrgustesse. Röstides koos kartuli ja brokoliga, saab see roog meeldivad magusust ja krõmpsu oma koostisosadelt. See maitseüllatus sobib ideaalselt nädalalõpu õhtusöögiks või erilisteks koosviibimisteks, kui soovite oma külalisi üllatada.
Ahjus röstitud gochujang-kana - Mis teeb selle eriliseks?
See roog pakub kütkestavat kombinatsiooni vürtsikast gochujang-maitsestatud kanast ja õrnalt krõmpsuvast brokolist, lisades seesamiseemned kartulitele ainulaadse maitselise puhver. Lisaks maitsenaudingutele pakub see roog ka toiteväärtust, sest sisaldab olulisi valke kanast ja rohkesti vitamiine brokoli kaudu. Kõik see koos loomiseks tervislikku ja meeldivat maitsekogemust.
Lihtsad ettevalmistuse sammud ja variatsioonid
Roa ettevalmistus on imelihtne ja ajasäästlik - lihtsalt lõigake kana ja kartulid, lisage maitseained ja laske ahjul teha oma töö. Kui soovite taimset valikut, asendage kana tofu või seenedega. Lisaks võite majoneesi vahetada kookosjogurti vastu, säilitades samas külluse ilma laktoosita.
Ideaalne serveerimiseks koos Värskete Salatitega
Roa intensiivsed maitsed täiendavad ideaalselt lihtsad ja värsked salatid, luues tasakaaluka eine. Lisaks võib rooga esitada ka perekondliku jagatava taldriku kujul, kutsudes igaüht maitsma enda soovitud koguse. Rikkalik gochujang-majonees sidub kõik maitsed imepäraselt kokku ja viimistlusena lisatud roheline sibul lisab värsket intensiivsust.
Võrratu maitserännak kogu perel
See lihtne, maitseküllane retsept kombineerib Korea köögi rikkalike maitseomadustega ning on samas piimavaba ja toitaineterikas. Ükskõik, kas otsite argiõhtuteks midagi erilist või planeerite maitserikast koosviibimist, see roog sobib igaks olukorraks. Proovige kohe ja nautige rikkalikku maitserännakut!
Retsepti "Ahjus röstitud gochujang-kana" töötas välja Yummy professionaalsed kokad ja see on testitud Yummy testköögis.
Nami tarnib retsepte, mille on loonud professionaalsed kokad ja käsitsi valitud koostisosad otse teie ukse taha. Nami abil muutub teie igapäevane toiduvalmistamine lihtsamaks ja maitsvamaks.