
Traditsioonilised hakklihakotletid karamelliseeritud sibulate ja kartulitega
Pannil praetud kotletid on ülim klassika! Kotletisegu kasutamine muudab pätsikeste valmistamise lihtsamaks. Võis karamelliseeritud sibul täiendab rooga suurepäraselt. Serveeritakse röstitud kartuliviiludega.
- Kartulid:
- 1 pakkkartuleid
- 1 tlsoola
- 0.5 tlmusta pipart
- 2 splõli
- 1 pakkkuivatatud rosmariini
- Hakklihakotletid:
- 0.5 splõli
- 1 pakkkotletisegu
- Sibulad:
- 4 tksibulat
- 3 splvõid
- 1 splõli
- 0.5 tlsoola
- 4 tlsuhkrut
- Salat:
- 1 pakkfrillise salat
- 1 pakkkirsstomateid
- 1 splvalge veiniäädikat
- 4 splõli
- maitse järgi soola
- maitse järgi musta pipart
- 1 tlsuhkrut
Traditsioonilised hakklihakotletid karamelliseeritud sibulaga ja kartulitega – klassikaline maiuspala
Traditsioonilised hakklihakotletid on ajatu lemmik, mis sobib nii igapäevasteks toitudeks kui ka pidulikeks sündmusteks. See klassikaline roog on täiendatud magusa karamelliseeritud sibula sügavusega ja krõbedate röstitud kartuliviiludega. Valmis kotletisegu kasutamine muudab selle roa lihtsaks ja kiireks valmistada, muutes selle ideaalseks kiireteks argiõhtuteks või nädalavahetuse pidusöökideks.
Miks on traditsioonilised hakklihakotletid erilised?
Traditsiooniliste hakklihakotlettide maitseprofiil on rikkalik ja maitsev. Karamelliseeritud sibul lisab magusat sügavust, mis täiendab kotlettide ja kartulite soolaseid noote. See retsept on toitev ja tasakaalustatud, täis valke ja süsivesikuid, mis hoiavad teid kauem täis. Lisaks on see täis maitseid, mis rõõmustavad teie maitsemeeli.
Valmistamise nipid ja alternatiivid
Lihtsustage oma rutiini, küpsetades kotlette ja kartuleid samaaegselt ahjus – säästate nii aega kui ka vaeva. Samuti võite katsetada erinevaid võimalusi, näiteks asendada kotletisegu taimse alternatiiviga, kui soovite valmistada taimetoidu versiooni. Pidage meeles, et viilutage sibulad ühtlaselt, et need kaunilt karamelliseeruksid.
Täiuslikud lisandid ja serveerimissoovitused
Serveerige traditsioonilised hakklihakotletid karamelliseeritud sibulaga ja röstitud kartulitega koos värske salatiga, kuhu on lisatud kirsstomatid ja krõbe salat. Kergelt gaseeritud mineraalvesi või kodune jäätee sobivad hästi joogiks. See roog sobib hästi perestiilis serveerimiseks suurelt taldrikult, kust igaüks saab endale meelepärase koguse.
Maitsev ja mitmekesine valik kõigile
Traditsioonilised hakklihakotletid karamelliseeritud sibulaga on lihtne, maitsev ja mitmekesine valik, mis sobib igas vanuses inimestele. Olgu see kiire argipäevaeine või pidulikum nädalavahetuse õhtusöök, see retsept pakub alati nauditavat kogemust. Proovige seda klassikalist maiuspala ja nautige selle maitsvat maitset!
"Traditsioonilised hakklihakotletid karamelliseeritud sibulaga" retsept on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.
Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa."