
- Kartulipüree:
- 1 pakkkartuleid
- 1 pakkkohvikoort
- 4 splvõid
- maitse järgi soola
- maitse järgi musta pipart
- Veiseliha steigid ja kaste:
- 2 pakkveiseliha steiki
- 4 tkküüslauguküünt
- 1 pakkkappareid
- 6 splvõid
- 1 pakkkohvikoort
- 2 pakkdijon sinepit
- Lisaks:
- 1 pakkTürgi ube
Maitsev pidulik veiselihasteik kartulipüree ja kaprikastmega
Veiseliha steik koos kartulipüree, türgi ubade ja kappari kastmega on roog, mis sobib ideaalselt pidulikumaks õhtusöögiks, näiteks nädalavahetuse tähistamiseks. See on veidi ajamahukam, kuid luksusliku maitsekogemuse eest tasub see täielikult ära. Lisaks on gluteenivaba naudingu valmistamine tulvil rikkalikke maitseid, mis sobivad kogu perele.
Miks valida veiselihasteik eriliseks õhtusöögiks?
Veiseliha steik eritub oma maitsete aroljäädiga, kombineerides mahlakad lihalõigud kergelt vürtsika kaparikastmega. Lisaks kergitavad südant tervislikud türgi oad ja siidine kartulipüree. See roog pakub lisaks gurmaanlikule elamusele ka vitamiine, sest kartulid ja oad on täis kiudaineid, vitamiine ja mineraale, millest teie keha kasu saab.
Praktilised näpunäited ja variatsioonid gurmaani valmistamiseks
Õnnestunud tulemuse jaoks kuivata veiselihasteigi enne küpsetamist põhjalikult majapidamispaberiga, see tagab ideaalse praadimistulemuse. Kui soovite alternatiivi, võite asendada veiseliha kana või sealiha lõikudega, samas säilitades kogu toidu tekstuurirohkuse. Tundke end vabalt ka marinaadi maitseid kombineerimata, näiteks lisades kastmesse hakitud koriandrit või peterselli.
Täiuslikud lisandid veiselihasteikiga nautimiseks
Serveerige maitseelamuse kõrgendamiseks veiselihasteik koos kergelt aurutatud köögiviljade või värske salatiga. Joogina soovitame kõrvale pruulitud teed või sidrunilimonaadi värskenduseks. Steik maitseb parimana kohe, kuid jääkideks võib kasutada ka taas soojendatud kuuma kanaalusena.
Veiselihasteik - klassikaline, elegantne ja maitsev
Klassikaline veiseliha steik koos kappare kastmega pakub maitseelamust, mida sobib nautida nii tavalistel õhtutel kui ka erilistel puhkudel. Proovige seda veidi ajamahukamat, kuid maitselist retsepti, mis on rikkaliku maitsete ja welvust täis.
Veiselihasteik kartulipüree, türgi ubade ja kappari kastmega -retsept on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.
Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.