Yummy

Veiseliha steik chimichurri ja röstitud kartulitega

Retsept, mis muudab igapäevase toiduvalmistamise erilisemaks. Mahlane veiseliha steik särtsaka chimichurriga serveeritud ahjus röstitud kartulitega.

Clock Icon35 min

Kartulid:
1 pakkkartuleid
1 tlsoola
0.5 tlmusta pipart
1 pakkkuivatatud tüümiani
2 splõli
Chimichurri:
1 tkpunast paprikat
1 tkrohelist paprikat
1 tktšillit
2 tkküüslauguküünt
1 pakkkoriandrit
1 pakkpeterselli
0.5 tk½ sidruni koor ja mahl
5 splõli
1 splveiniäädikat
1 tlsoola
0.5 tlmusta pipart
1 tlsuhkrut
Steik:
1 pakkveiseliha steiki
1 tlsoola
0.5 tlmusta pipart
1 splõli
2 splvõid
0.5 tksidruni mahl

Veiseliha steik chimichurri ja röstitud kartulitega – Täiuslik maitsekooslus

Veiseliha steik chimichurri ja röstitud kartulitega pakub suurepärast kombinatsiooni mahlakast lihast ja vürtsikast kastmest, mis kindlasti äratab teie maitsemeeled ellu. See roog sobib ideaalselt nädalavahetuse õhtusöögiks või erilisematel puhkudel, kui soovite pakkuda midagi erakordset. Lihtne valmistada ja täis maitset, see retsept on kindlasti lemmikute hulgas.

Miks valida Veiseliha steik chimichurri ja röstitud kartulitega?

See retsept on ainulaadne tänu elavale chimichurri-kastmele, mis ühendab värske koriandri, tšilli ja sidruni särtsakad maitsed. Veiseliha steik on mahlane ja õrn, samal ajal kui ahjus röstitud kartulid lisavad roale mõnusat krõbedust. See gluteenivaba variant on proteiinirikas ja toitaineterikas, pakkudes tasakaalustatud eine, mis kindlasti kustutab teie nälja.

Kiired valmistamisnõuanded ja variatsioonid

Selleks, et veiseliha steik jääks mahlaseks, laske tal enne küpsetamist toatemperatuuril 30 minutit seista. Kuivatage pind hoolikalt enne maitsestamist, et saavutada parimad praadimistulemused. Retsepti saab hõlpsasti kohandada vastavalt maitse-eelistustele, näiteks lisades rohkem tšillit lisalöögi saamiseks või asendades veiseliha kana kergema alternatiivi saamiseks.

Ideaalne lisand ja serveerimissoovitused

See roog on ideaalne pere stiilis serveerimiseks, kus igaüks saab otse laualt oma osa võtta. Soovitame serveerida koos värske rohelise salatiga, mis täiendab roa maitseid. Külm sidrunivesi sobib hästi joogiks, rõhutades chimichurri särtsakust.

Maitsev ja mitmekülgne valik iga toidukorra jaoks

Veiseliha steik chimichurri ja röstitud kartulitega on lihtne ja maitsev valik nii igapäevasteks toidukordadeks kui erilisteks puhkudeks. Proovige seda maitsvat rooga ja nautige selle ainulaadseid omadusi oma pere või sõpradega juba täna.

Veiseliha steik chimichurri ja röstitud kartulitega -retsept on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.