Skip to contentYummy

Miso-glasuuritud lõhe, röstitud köögiviljad ja riis

Jaapanipärane misotahna teeb lõhe ja köögiviljade jaoks maitsva, umamirohke kastme. Lõhe ja köögiviljad valmivad mugavalt koos samas ahjuvormis. Kõrvale keedetakse riisi.

Clock Icon30 min

Kaste:
1 pakkmiso pasta
1 tkküüslauguküünt
2 splsuhkrut
2 splsojakastet
1 splvalge veiniäädikat
1 splõli
Lõhe:
1 pakklõhet
maitse järgi soola
maitse järgi musta pipart
kapsast
3 tkporgandit
2 splõli
0.5 tlsoola
maitse järgi musta pipart
Riis:
2 pakkriisi

Miso-glasuuritud lõhe – umamirikaste maitsete harmoonia

Miso-glasuuritud lõhe koos röstitud köögiviljade ja riisiga on hõrk roog, mis toob esile Jaapani köögi parimad maitsed. See maitsev roog on ideaalne kiireteks õhtusöökideks, pakkudes rikkalikku umamimaitset, mis täiendab suurepäraselt lõhe rikkalikke tekstuure ja õrna maitset. Rohkelt toitaineid sisaldav ning maitsetest pakatav roog sobib oma maitsebuketi poolest ka pidulikumateks hetkedeks.

Miks eelistada Miso-glasuuritud lõhet?

Selle roa teeb eriliseks rikkalik ja sügav umamimaitse, mida lisab misopasta koos sojakastmega. Lõhe kui peamine valguallikas on täis kasulikke omega-3 rasvhappeid, mis toetavad südame tervist. Röstitud köögiviljad, nagu kapsas ja porgand, pakuvad vajalikke kiudaineid ja vitamiine, tehes sellest roa samaaegselt toitva ja tasakaalustatud valiku.

Lihtsad ettevalmistusnipid ja variatsioonivõimalused

Et lõuna või õhtusöök sujuks veelgi libedamalt, võid köögiviljad juba eelmisel päeval lõigata ja maitsestada. Soola ja pipart tuleks lisada vastavalt enda maitse-eelistustele. Kui soovid roaga katsetada vegan-versiooni, asenda lõhe tofu või köögivijapõhise alternatiiviga.

Toitude ideaalsed kaaslased ja serveerimissoovitused

Serveeri Miso-glasuuritud lõhet koos aurutatud riisiga ning soovi korral lisa kõrvale värske salat või blanšeeritud spargel. Naudi rooga soojana otse ahjust suurel serveerimisvaagnal, et iga sööja saaks endale meelepärase osa.

Maitsev ja mitmekülgne valik igale maitsele

See amps tulemusrikkast ja mitmetahulisest toidust pakub nii kiire elutempoga peredele kui ka gurmaanidele põnevat elamust. Kutsume sind avastama seda hõrku ja toitaineid täis rooga – proovi seda Jaapanist inspireeritud imetletavat maitset oma köögis juba täna!

Miso-glasuuritud lõhe -retsepti töötasid välja Yummy professionaalsed kokad ja seda on testitud Yummy testköögis.

Nami tarnib retsepte, mille on loonud professionaalsed kokad ja käsitsi valitud koostisosad otse teie ukse taha. Nami abil muutub teie igapäevane toiduvalmistamine lihtsamaks ja maitsvamaks.